Thursday, March 5, 2009

Trafalgar, Clairvoyance,Oblong....



Wednesday report...

Arini life aku cm biasa.. Takde apape yang menarik. Cuma agak bermakna sebab arini banyak peristiwa yang berlaku..
Aku mulakan ari ni dgn bermalas malasan..Terpaksa bangun sbb keadaan bilik yang agak panas.Aku tutup laptop setelah semalaman men Download anime Soul Eater..

Aku kuar rumah dlm pukul 2.30 ptg. Plan nk g Parit raja.Beli tiket, amik duit, dan mengusya kedai buku...

Hahahahahahahahahahhaaa.....

Nasib aku agak baik sbb komik yang ditunggu2 da kuar... One Piece Vol 52 [ even aku da bce dlm tenet,tp still nk bc lg]
Aku ske ngn satu watak villain.Nama kapten kapal tu, The "Death surgeon" Trafalgar Law.. Nama kapten tu diambil sempena nama lanun zaman British abad ke -18,Edward Law..

Petang,aku g klas.Abis je klas, Cik Zare panggil aku.Nk bagi pendrive...Tanks...
Then aku g bilik pensyarah aku utk mntk pelepasan cuti ari jumaat.Then,die reject..Bla3...Crap...@#^$#*(

Mlm td ade klas pengurusan loji..Aku gerak dr umh setengah jam lewat.Dalam perjalanan,ade eksiden dpn mata..Aku ingatkan kawan aku yang kemalangan.Nasib baik bukan..Aku pk bukan2..haha...That's the 6th event for me..Dalam kelas tadi,my Nurse Frenz msj.Katanye ade kemalangan kt depan kolej die..

"Saya da tau la awk"

Huaa...Ngantuk!!! Balik dr klas,aku singgah kt Cik Man Family Burger zz...

Ade sesuatu yang menarik perhatian aku..Burger "Sempoi Oblong"...HuuuuuUu.. WTH is dat?
Menurut sumber2 yang blh dipercayai,Oblong tu best..

Then,aku balik umah dan sambil makan Oblong,aku layan cite Next.. Hero cite tu adalah mamat yang xde sideburn n suke minum martini [ Trademark la kot ] ; Nicholas Cage...

Aku ske cite tu sbb agak simple tapi show...Dan utk kali ke lapan,aku layan blk cite tu.. Sengal ke aku nih? UuuUu....

Kesimpulan untuk arini, aku xde perasaan.Kecuali aku menjadi saksi kepada suatu minor accident,first time makan Oblong, dan layan cite fevret aku...Damn...Bosan btol...
Perasaan ak same cm biasa..Seolah olah berada dalam persekitaran yang sejuk dan gelap tanpa kewujudan makhluk..Berjalan sorg2 dalam lorong gelap,menuju ke depan yang gelap...

Damn..!!

3 comments:

Aurora said...

muahaha.. org pun dah beli n baca komik Budak Getah.. layan smp kul 2am.. gila.. esoknya aku terbabas.. masuk ofis tengahari.. haha

tapi serious best la komik dia.. the best manga!!!

Benrauf said...

oblong perhentian tu serba-serbi okay. tapi aku rasa masih ada yg boleh ditingkatkan. ko lak rasa camne?

sKywAlkeR said...

To Benrauf: Ye..Btol.Oblong best..N kalo nk tambah pape pn,ak xksh.Jnj harga n kuantiti xberubah..huah3..

To Aurora: One Piece is the best..Dlm ranking 10 komik terbaik,One Piece no 1..Huhu...